Rum

Viser 1–12 af 53 resultater

7,795.00 kr.

Novasolo Halifax Entréopstilling – Hvid Mahogni M. Bænk, Hynde Og 2 Kurve beskrivelse NovaSolo Halifax indgangskonsol er en elegant og stilfuld måde at organisere dit hjem på. Denne konsol er fremstillet af en kombination af hvid mahogni og MDF for langvarig holdbarhed, og den har et moderne, moderne design med håndtag i børstet messing. Konsollen [...]

1,599.00 kr.

Laforma Akemi Sofabord, Firkantet – Sort Stål Og Klar/Struktureret Glas (Sæt M. 2) beskrivelse LaForma Akemi Sofabord Firkantet – Sort Stål og Klarstruktureret Glas Sæt m.2 – er et elegant og moderne sæt af to firkantede sideborde. Det slanke og minimalistiske design har et sort metalstel og en klar, struktureret bordplade i glas. Dette sæt [...]

Introduktion til rom

Rom er en slags spiritus destilleret fra sukkerroervarer. To af de mest almindelige typer er rhum agricole, der fremstilles fra friskpressede sukkerrørjuicer, og Cuba-style rom, som stammer fra destillationen af sukkercane melasse. Både rhum agricole- og romnoter har et bredt udvalg af smage, som varierer fra delikat og sødmefuld til tør og udtalt. Mørk rom er en anden populær variant, der kan være intens og ofte krydret og sødmefuld.

Romdrinks

Rom er mange cocktails baseret på. Det er den primære ingrediens i bl.a. Mojito, Cuba Libre og Daiquiri. Rom kan også tilsættes andre spiritus, såsom vodka, gin eller whisky, for at skabe eksotiske cocktails som Pina Colada og Long Island Iced Tea. Smoothingredients som frugtjuice, sodavand eller cremé de cassis kan også tilsættes for smag og farve.

Puga rums

Puga Rums er en samling rums, som er designet til eksotiske drinks, mixers og finere stemminger. Deres produkter findes i forskellige stilarter og prisklasser og indebærer spiced rum, mørkt rom og lyst rom og andre lækre cocktails. Disse rums er designet med avanceret teknologi og sammensætning og udmærker sig når det kommer til deres karakteristika og lave priser.

Rom og Cola

Rom og Cola er et af de mest populære alkoholholdige drinks. Det er en nemt serveret cocktail med sprut, juice, danskvand eller isterninger. Denne drink er let at lave og smager godt. Det har mange fordele fordi det er let at blanding og billigt, hvilket gør det til et allemandsspise.

Dette websted bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse ved at surfe på siden. Ved at surfe på dette websted accepterer du vores brug af cookies.