Krukker

Viser et enkelt resultat

Krukker – et stort og alsidigt udvalg

Krukker er et praktisk og dekorativt element til indendørs eller udendørs brug. Hos os kan man finde et stort og varieret udvalg af krukker, såsom blomsterkrukker, plantekrukker, dekorative krukker og krukker specielt designet til ude brug. Krukkernes smarte designadapter gør det let at indstille krukkernes vægt og derigennem hjælpe med at skabe det helt rigtige miljø for planter. Materialerne er lette i vægt og stabile, så det holder godt med vægten af jord og planter.

Køb krukker til haven online

Sæt lidt ekstra kulør på din have og brug krukker til at få tingene til at se gode ud. Hos os kan du finde rustikke, moderne, farverige og stilrene krukker. Udover krukker med forskellig former og farver har vi også flerfarvede krukker og gør-det-selv krukker. I vort store sortiment af havekrukker finder man også plastik-krukker – et alternativ til andre krukker, men er meget slidstærke.

Design krukker efter behov

Design dine egne krukker, så de passer til din indretning. Vi har flere forskellige varianter af krukker, som du kan bruge sammen for at skabe en moderne stemning. Find de detaljer, der passer dit behov, så du kan skabe et miljø som er skræddersyet til dig. Krukkerne kommer i forskellige størrelser, materialer og designer, så du helt sikkert vil kunne finde den perfekte, der passer bedst til dit miljø og hjem.

Vandtætte krukker

Krukkernes smarte teknologi gør det muligt at dække krukkerne til med et vandafvisende lag, som forhindrer, at vand kan trænge igennem og skade overfladen af havens krukker. Dette giver et afsluttet udseende og beskyttelse

Dette websted bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse ved at surfe på siden. Ved at surfe på dette websted accepterer du vores brug af cookies.