Interiør

Viser 1–12 af 7250 resultater

Tilbud
6,392.00 kr.

Kare Design Bounce Vægspejl – Glas/Sølv Spejlglas/Mdf, Rektangulær (207X99) beskrivelse Bounce vaegspejlet fra Kare Design er en æstetisk fremhævende glas- oelv-spejl, der er designet i en rektangulær form. Spejlet måler 207 x 99 cm og har et smukt udformet MDF-ramme, som gør det hængende spejl let at passe ind i ethvert rum. Den eksklusive glas-oelspejl [...]

Interiør – Møbler til Boligindretning

Interiør tilbyder et stort udvalg af møbler og boligindretninger, designet til et hvert hjem. Det store sortiment er ideelt for alle, der søger at udforme det perfekte designhjem – lige fra indretning af soveværelset til dekoration af køkkener. Interiør giver inspiration til at kombinere materialer, tæpper, lofter og en række andre elementer, der kan gøre dit ophold hjemme behageligt og unikt.

Indretning af Stue

Interiør giver boligejere mulighed for at udstyre stuerne med kun det bedste af møbler og tilbehør. Spar op til 25% på udvalgte produkter, herunder tv-møbler, sofaer, sofaborde, bænke, vaglosletter og meget mere. Besøg butikkerne i Odense, Aalborg eller København for at opleve udvalget af designermøbler, der helt sikkert vil tilføje personligt præg til ethvert rum.

Kreative Ideer til Køkkener

Bland dine yndlingsfjernsyn, elektronik og interiør sammen og skab en unik stemning i dit køkken med Interiørs produkter. Tag din kodning til det næste niveau med opsætning af køleskabe, ovne og komfurer. Sæt fokus på detaljerne med ting som køkkeninteresser og stegepanter, der får køkkenet til at skinne.

Dette websted bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse ved at surfe på siden. Ved at surfe på dette websted accepterer du vores brug af cookies.